Relevant

innhold

Informasjon om relevant redaksjonelt innhold og relevante annonser

Redaksjonelt innhold

Hvorfor vil vi gi deg relevant redaksjonelt innhold?

Vi ønsker at våre nettsider skal oppleves som gode, relevante og nyttige for deg. Samtidig skal vi fortsatt sørge for at du blir oppdatert og får tilgang til alt viktig innhold hos oss.

Dette fører til at brukere kan få ulikt innhold, avhengig av aktiviteten på våre nettsider.

Hva gjør vi og hvordan fungerer det?

Vi bruker opplysninger om din og andres brukeraktivitet til å tilpasse innholdet på nettsiden. Deler av innholdet på våre nettsider vil derfor være tilpasset ditt og andres bruksmønster. Resten av innholdet vil være likt for alle.

Innholdet som tilpasses, ligger på bestemte områder på nettsiden. Automatikken som bestemmer hvilket innhold du ser, oppdateres kontinuerlig. Slik holder innholdet seg alltid så relevant som mulig.

Dine personvernvalg

Du kan reservere deg mot relevant innhold. Les mer om dette under fanen Dine personvernvalg.

Annonser

Hvorfor vil vi gi deg relevante annonser?

Vi håper at relevante annonser engasjerer og gir deg en bedre brukeropplevelse. Visning av relevante annonser bidrar til finansiering av journalistikken.

Hva gjør vi og hvordan fungerer det?

På Aller sine nettsteder vil vi kunne vise relevante annonser fra bedrifter som har varer og tilbud som kan passe deg som leser. En del av våre annonsører ønsker å nå bestemte målgrupper med sine annonser. En målgruppe kan for eksempel være «lesere som er interessert i mote og livsstil». Vi hjelper annonsørene med å nå frem til ønsket målgruppe ved å dele våre lesere inn i ulike segmenter/grupper basert på blant annet aktivitet på nettsiden.

Dine personvernvalg

Du kan selv velge om du godkjenner at vi bruker data for å vise deg relevante annonser. For å justere dine annonsevalg kan du gå inn på “Dine annonsevalg” på den nettsiden du besøker. Les mer om dette under fanen Dine personvernvalg.