Relevant

innhold

Få tilgang på det innholdet som betyr mest for deg

Hvorfor vil vi gi deg relevant innhold?

Vi ønsker at du skal oppleve at tiden du bruker på våre siter skal oppleves som god, relevant og nyttig for deg. Det betyr ikke at du kun får innhold som er personalisert. Vi skal fortsatt sørge for at du får tilgang til alt det viktig innhold hos oss. Det betyr at kun deler av vårt innhold vil være tilpasset deg basert på ditt brukermønster.

Hvordan fungerer det?

Gjennom data og datamønster kan vi oppdage at bestemte brukergrupper er interessert i for eksempel mat og oppskrifter. Da kan vi vise disse brukerne mer innhold basert på disse funnene. På denne måten vil vi hjelpe brukerne til å finne frem til innhold som oppleves som relevant, men som de kanskje ikke hadde oppdaget selv uten å bruke masse tid på å lete.

Hvordan kan jeg styre mine innstillinger?

Du styrer selv dine personverninnstillinger. Les mer om dette under fanen Personverninnstillinger.

Vi gir deg nyttige og relevante annonser basert på din dataprofil

Hvorfor vil vi gi deg relevante annonser?

For at vi skal kunne gi deg godt innhold gratis, er vi avhengig av å kunne vise deg annonser. Vi håper at gjennom å vise deg annonser du opplever som relevante, vil det være med på at annonser oppleves som verdiøkende og ikke irriterende for deg som leser.

Hvordan fungerer det?

På Aller Media sine nettsteder vises relevante annonser fra bedrifter som har varer og tilbud som matcher din dataprofil. En del av våre annonsører ønsker å nå bestemte målgrupper som leser våre siter. Vi selger derfor annonseplasser basert på våre brukeres dataprofil for at du skal få relevante annonser.

Hvordan kan jeg styre mine innstillinger?

Du styrer selv dine personverninnstillinger. Les mer om dette under fanen Personverninnstillinger.