Relevant

innhold

Få tilgang til relevant redaksjonelt innhold

Hvorfor vil vi gi deg relevant innhold?

Vi ønsker at våre nettsider skal oppleves som gode, relevante og nyttige for deg. Samtidig skal vi fortsatt sørge for at du blir oppdatert og får tilgang til alt viktig innhold hos oss.

Hva gjør vi og hvordan fungerer det?

Vi bruker opplysninger om din og andres brukeraktivitet til å tilpasse innholdet på nettsiden. Deler av vårt innhold som du finner på våre nettsider vil derfor være tilpasset til ditt og andres bruksmønster. Resten av innholdet vil være likt for alle.

Dette fører til at brukere kan få servert ulikt innhold, avhengig av aktiviteten på våre nettsider.

Innholdet som tilpasses, ligger på bestemte områder på nettsiden. Automatikken som bestemmer hvilket innhold du ser, oppdateres kontinuerlig. Slik holder innholdet seg alltid så relevant som mulig.

Dine personvernvalg

Du har mulighet til å gjøre noen personvernvalg når du bruker våre digitale tjenester. Vi oppfordrer deg til å sette deg inn i hvilke personvernvalg du har og hvordan ditt valg påvirker din bruk av våre tjenester. Nedenfor følger en oversikt over tilgjengelige personvernvalg og informasjon om disse.

Les mer om dette under fanen Dine personvernvalg.

Vi gir deg nyttige og relevante annonser

Hvorfor vil vi gi deg relevante annonser?

Journalistikken finansieres i stor grad av annonser. Vi håper at du vil oppleve flere av annonsene som relevante og at det vil gi deg en bedre brukeropplevelse.

Hva gjør vi og hvordan fungerer det?

På Aller sine nettsteder vil vi kunne vise relevante annonser fra bedrifter som har varer og tilbud som kan passe deg som bruker. En del av våre annonsører ønsker å nå bestemte målgrupper.

Dine personvernvalg

Du kan selv velge om du godkjenner at vi bruker data for å vise deg relevante annonser. For å justere dine annonsevalg kan du gå inn på “Dine annonsevalg” på den nettsiden du besøker. Les mer om dette under fanen Dine personvernvalg.